Kunstroute Zandvoort Art in de Bibliotheek

Zaterdag 12 oktober 2024, van 12:00 tot 17:00 | de Bibliotheek Zandvoort

Kosten: Gratis

Kunstroute Zandvoort Art in de Bibliotheek

Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober doet de Bibliotheek Zandvoort mee aan de kunstroute Zandvoort Art. Kunstenaars Thom Breukel en Udo Geisler laten jou hun werk zien en nemen je mee in de verhalen erachter.

Thom Breukel toont in de Bibliotheek een reliƫficoon: een driedimensionale beeldhouwkundige afbeelding. In een dekschot van een kotter is de afbeelding te zien van de drie kinderen uit het verhaal van de heilige Nicolaas. Laat je meenemen in het verhaal van de kinderen en hun redder en leer meer over het ontstaan van iconen.

Udo Geisler, geboren Zandvoortenaar, neemt je mee in de schoonheid van de natuur. De obstakels die de mens opwerpt, vormen niet altijd een belemmering voor de natuur. Planten komen tot leven op de meest onverwachte plekken. De natuur vastgelegd in zijn pure vorm. Het bevat onder andere foto's van de natuur in Zandvoort.

Zandvoort Art

Zandvoort Art is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij het voormalige vissersdorp volledig in het teken staat van kunst. Doe mee aan de kunstroute, bekijk films, luister muziek en ontdek interessante workshops. Lees hier meer informatie.

12 en 13 oktober | 12:00 tot 17:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Zandvoort