Collectie

De nieuwste boeken

Bekijk hier meer nieuwe boeken

Boekentips over actuele conflicten

Of je nu geïnteresseerd bent in mensenrechtenkwesties of gewoonweg een beter begrip wil krijgen van de wereld om ons heen. Hier vind je een greep uit de collectie die wij aanbieden.

Bekijk de tips

Sportevenementen 2024

afbeelding tennisser

Voor welke sport ga jij? Voetbal, wielrennen, hardlopen of misschien wel hockey. En mocht je nou niet zo van het sporten zijn, dan kun je er gelukkig altijd nog over lezen!

Naar de boeken

Duurzaamheid

Maand van de filosofie

Snoepwikkels, plastic tasjes en nog meer afval zwerven massaal rond op straat. In rivieren en zeeën drijven voetbalvelden aan microplastics. Gelukkig kunnen we hier iets aan doen.

Lees hier de tips

Populaire e-books

Meer over e-books

Wetenschappelijke collectie

Wil je wetenschappelijke bronnen raadplegen? Dat kan via de Bibliotheek. Ook wetenschappelijke boeken leen je bij de Bibliotheek. 

Wetenschappelijke collectie

Online Bibliotheek

Als lid van de Bibliotheek maak jij gratis gebruik van al deze online diensten en programma's. Van e-books tot online oefenprogramma's voor school.

Bekijk onze online diensten

E-books lenen

E-books lezen op je e-reader, tablet of smartphone? Als Bibliotheeklid heb je 24/7 gratis toegang tot duizenden e-books op het e-bookplatform van de Bibliotheek.

Naar de e-books

Tips voor Leesclubs

Boekentip van onze medewerkers

Wat moet je weten, wat moet je lezen? De beste tips krijg je uit je omgeving! Lees de boekentips van de medewerkers van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland.

Lees tips van Bibliotheek medewerkers

Smakelijk eten met de leukste kookboeken

Engelstalige romans

Duits- en Franstalige romans

Grootletterboeken

Meer grootletterboeken

Nieuwe klassieke titels bij Muziekweb