Pers

Ben je journalist en wil je met ons in gesprek? We staan je graag te woord.

Contact met de Bibliotheek?

We staan je graag te woord. Neem contact op met team Marketing en Communicatie via:

E-mail: marcom@bibliotheekzuidkennemerland.nl

Persberichten

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland? Neem contact op via marcom@bibliotheekzuidkennemerland.nl, wij nemen je graag op in ons persbestand.

Bekijk eerder nieuws.

Aanmelden voor een van onze nieuwsbrieven kan natuurlijk ook.

Filmen en fotograferen

Om te fotograferen en/of video- of geluidsopnamen te maken in de Bibliotheek Zuid-Kennemerland heb je vooraf toestemming nodig. Toestemming aanvragen kan via dit formulier. Een reactie volgt doorgaans binnen enkele werkdagen.

Let op: Om uw aanvraag in behandeling te kunnen nemen, dient u deze minimaal twee weken voorafgaand aan de gewenste opnamedatum in te dienen. Bij opnamen is het belangrijk dat bezoekers en medewerkers niet gehinderd worden. Opnamen worden altijd begeleid door een medewerker van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland. Het staat de Bibliotheek Zuid-Kennemerland vrij verzoeken af te wijzen of opnamen stop te zetten bij hinder.

Logo en beeld

Wil je ons logo en/of beeld downloaden en gebruiken in jouw eigen communicatie? Download hier rechtenvrij beeldmateriaal.

Bij gebruik van ons logo of beeld horen we dat graag via marcom@bibliotheekzuidkennemerland.nl

Meer vragen over onze huisstijl? Dan kun je hiervoor ook terecht bij team Marketing en Communicatie via ditzelfde mailadres.