Boekentip: De burn-out

Gepubliceerd op: 14 februari 2024 13:21

boekentip de burn-out

Wat moet je weten, wat moet je lezen? De beste tips krijg je uit je omgeving! Deze keer de boekentip van Eleen, marketingspecialist bij de Bibliotheek.

Sasha werkt bij een superhippe reisapp, maar drijft langzaam af richting een burn-out. Ze besluit naar een resort aan de kunst in Devon te gaan waar ze als kind graag kwam, in de hoop dat boerenkoolsmoothies, yoga en stilte haar er weer bovenop helpen. Maar het is laagseizoen, het hotel is vervallen en ze moet het strand delen met iemand anders.

Humor en zelfspot

"Lezen is voor mij een moment om te ontspannen. Een feelgood boek is het perfecte moment om de dag af te sluiten na een drukke werkdag en als de kinderen op bed liggen. Ik had al een tijdje niets meer gelezen van Sophie Kinsella (je kent haar misschien wel van Shopaholic). De manier waarop zij de kustplaats Devon schetst in het boek, zorgt ervoor dat je er ook meteen heen wil! Verder gebruikt ze de nodige humor en veel zelfspot, daar houd ik wel van."

  • Sophie Kinsella De burn-out

    Een jonge vrouw die last heeft van een burn-out besluit zich terug te trekken in een strandresort in de hoop dat de rust haar zal helpen. Maar hoe kan...

    Gedrukt boek