Boekentip: Waarom we logen

Gepubliceerd op: 17 september 2024 17:27

waarom we logen boekentip

Wat moet je weten, wat moet je lezen? De beste tips krijg je uit je omgeving! Deze keer de boekentip van Joke, dienstverlener bij de Bibliotheek.

De hoofdpersonen Will Trent en Sara Linton zijn op huwelijksreis in het zeer afgelegen resort in de Appalachen waar al snel iemand wordt vermoord. Will (Special agent) en Sara (patholoog anatoom) gaan op onderzoek uit en proberen te achterhalen wat er is gebeurd. Niet alleen in de lodge spelen allerlei geheimen maar ook de andere gasten verbergen allemaal iets. Iedereen liegt. Deze geheimen komen natuurlijk allemaal uit, waardoor de waarheid beetje bij beetje wordt achterhaald en waardoor het boek nooit saai is.

Alle boeken gelezen

"Ik heb alle boeken van Karin Slaughter gelezen. Zodra er een nieuwe titel verschijnt, wacht ik tot ik hem in de bieb in handen krijg! Ze heeft een vlotte en gedetailleerde schrijfstijl, waardoor je je goed kan voorstellen hoe de lodge en natuur in het boek eruitzien. Verder zit het vól met plotwendingen en een heel verrassende ontknoping."

Over de personages

"Will en Sara komen in de meeste boeken van Karin Slaughter voor, maar in het begin nog niet samen. Er is een serie met Sara als hoofdpersoon en een andere serie met Will in de hoofdrol. In de Georgia-serie ontmoeten Sara en Will elkaar. Het slachtoffer Mercy wordt ook goed beschreven, ze had een vreselijk leven, maar ze heeft toch geprobeerd om daaruit te komen en, ondanks alle ellende, er toch wat van te maken."

En wat ga je hierna lezen Joke?

Hierna ga ik het nieuwste boek van Deon Meyer ‘Leeuw’ lezen. Ik heb nog nooit iets van deze auteur gelezen, dus ik ben benieuwd!

  • Karin Slaughter Waarom we logen

    Special agent Will Trent en patholoog-anatoom Sara Linton brengen hun huwelijksreis door in de McAlpine Family Lodge, diep in de Appalachen. Als de dochter...

    Gedrukt boek