Junior Einstein

Junior Einstein

Junior Einstein is een online leeromgeving voor kinderen op de basisschool. Kinderen kunnen onbeperkt voor alle vakken oefenen, van rekenen tot aardrijkskunde.

Ruim aanbod

Je vindt op Junior Einstein een ruim aanbod van oefeningen dat aansluit op het basisonderwijs. Heeft je kind moeite met één of meerdere vakken? Dan kan hij die hier mooi oefenen! Op de website vind je verschillende vakken. Bijvoorbeeld rekenen, topografie, begrijpend lezen en de tafels. Als je klikt op één van de vakken kun je aangeven in welke groep je kind zit. Hierna geef je aan op welk niveau je wilt oefenen en kan je kind ermee starten. Je kunt zelfs citotoetsen oefenen!

Stimulerend

Bij de opdrachten vind je ondersteunende materialen zoals video's, artikelen en werkbladen. Ook kunnnen kinderen sterren verdienen, plaatjes sparen en medailles winnen. Als ouder kun je de vorderingen zien van je kind en rapportages opvragen.

Citotoets

Wist je dat je via Junior Einstein ook kan oefenen voor de citotoets? Deze is speciaal ingericht voor groep 4 t/m 8. Handig als je kind nog graag wat meer wil oefenen.

Hoe maak je gebruik van Junior Einstein?

Junior Einstein is gratis voor leden van de Bibliotheek. Je hebt toegang vanuit huis én in de Bibliotheek. Maak je er thuis gebruik van? Dan moet je eerst even inloggen.

  1. Open de website hier. (Gebruik altijd deze link, anders kom je niet in de gratis omgeving)
  2. Log in met je lenerspasnummer en het wachtwoord. Nog geen account bij de online Bibliotheek? Maak deze dan eerst aan.
  3. Klik op een van de vakken die je wil gebruiken voor school, bijvoorbeeld rekenen.
  4. Daarna kies je bovenin het niveau dat je wil oefenen. De groep waar je kind zit bijvoorbeeld.
  5. Dan kan je starten met het oefenen!

Naar Junior Einstein

Ja, ik wil graag BibliotheekNieuws Junior ontvangen


lid worden van de bibliotheek

Ben je nog geen lid van de Bibliotheek? Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid! Kies uit meer dan 500.000 boeken, e-books, dvd’s en tijdschriften. Lees je liever digitaal? Dat kan. In de online Bibliotheek vind je ook nog eens duizenden e-books. Bekijk hier alle opties.