Kindercollege: de Triceratops

Zaterdag 10 augustus 2024, van 10:30 tot 12:00 | de Bibliotheek Haarlem Centrum

Kosten: Gratis

decoratieve afbeelding

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en nieuwsgierig naar het leven van de Triceratops? Op 10 augustus reis je samen met kinderboekenschrijver Tialda Hoogeveen terug naar de oertijd: leer meer over de evolutie en ontdek hoe en waar de dinosauriërs leefden.

De Triceratops kwam en ging. Niet alleen in Haarlem, maar ook héél lang geleden. Waar kwam hij ineens vandaan? En waarom verdween hij weer? Zijn dino’s eigenlijk wel helemaal uitgestorven? Of kunnen we nog heel dichtbij sporen vinden van deze dieren? Dat kom je allemaal te weten tijdens dit mini-college over de oerknal en het begin van evolutie gegeven door kinderboekenschijver Tialda Hoogeveen. Samen maak je een reis door de tijd en over de hele aarde naar nu en de toekomst.

Deze activiteit is bedoeld voor kinderen vanaf 6 tot en met 12 jaar. De activiteit is gratis. Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je dus nu aan!

Zaterdag 10 augustus | 10:30 – 12:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum

Je hoeft alleen een ticket voor je kind(eren) te reserveren.

Reserveer je plek hier

Na afloop van het college gaan we met z'n allen de Triceratops bezoeken! Je hoeft hiervoor geen ticket te reserveren, dat wordt automatisch gedaan zodra je je aanmeldt.